Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

HAPPY BIRTHDAY YID!!SID!!
5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ YES IT DOES!!SURE IT DOES!! PARTIES!
  •    Γιατί αυτή η μαλακία ότι τα πιο επιτυχημένα concepts ξεκινάνε από παρέες, βρίσκει ακόμα ένα πάτημα για να συνεχίζεται και  δεν σε ενοχλεί!
  •    Γιατί έχεις περάσει καλά σε περισσότερα από δέκα party τους, που σημαίνει ότι δεν φταίει μόνο ότι είχες πιεί πολύ, αλλά σου άρεσε ο κόσμος τους και η μουσική τους!
  •    Γιατί αν αρχίσεις να κάνεις λίστα με τους guest dj’s, θα αισθανθείς κάπως καλύτερα που ζεις στην Αθήνα. (Σκέφτηκα να κάνω την λίστα, αλλά είναι μεγάλη και μπερδεύτηκα με την σειρά που θα τους έγραφα… ποιόν θα έβαζα πρώτο στην μαρκίζα, τον Magician ή τον Grum;).
  •    Γιατί μετά τα Amateur parties (στα καλά τους, που μας έχουν λείψει πολύ) είναι αυτοί που κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο το κενό διασκέδασης που είχαμε!
  •    Γιατί 3 χρόνια τώρα βρίσκουν τρόπο να μας ανοίξουν τα αυτιά και να μας δονήσουν τα πόδια!

Αυτό το Σάββατο, έχουν τα γενέθλιά τους και θα μαζευτούν φίλοι (Jimmy Jib (Echovolt recs), Sally Spektra, Armani Had a Softer Touch, Blue Lagoon (Κορμοράνος), Lilis Bros, Kreon vs Bodj,  Denis D'Or (Bedazzler)) να παίξουν μουσική μαζί τους. Η τοποθεσία του party είναι ακόμα μυστική, οπότε αν θέλεις να πας, πρέπει μέχρι τις 12 το βράδυ σήμερα, να στείλεις mail στο sureitdoes@gmail.com και αύριο θα σου σταλούν οδηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου