Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Super + Spectacular --- > SupertacularSuper & Spectacular = Supertacular

Η επιθυμία για την ανακάλυψη νέων δημιουργικών τάσεων και ιδεών οδήγησε στη γέννηση του www.supertacular.com , ενός διαδικτυακού οδηγού γύρω από το design, την αρχιτεκτονική, τη μόδα, την τέχνη και άλλους δημιουργικούς τομείς. Μέσα από τις σελίδες του οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν και να ανακαλύψουν από κοντά ό,τι νεώτερο και συναρπαστικό συμβαίνει σε δημιουργικό επίπεδο παγκοσμίως.

Μετρώντας μόλις 5 μήνες λειτουργίας το Supertacular έχει καταφέρει να καλύψει μερικές από τις σημαντικότερες εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο (ΙΜΜ Cologne 2011, Milan Design Week 2011), να φιλοξενήσει μερικά από τα πλέον ανερχόμενα και πρωτοποριακά ονόματα και να προβάλλει τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα projects. Γραμμένα στα Αγγλικά και με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την πρωτοπορία, τα άρθρα του έχουν καταφέρει να προσεγγίσουν χιλιάδες επισκέπτες σε συνολικά 99 χώρες καθιστώντας με αυτό τον τρόπο το Supertacular πηγή εμπνευσης και δημιουργικότητας πέρα από γεωγραφικά και πολιτισμικά όρια.

Δημιουργός του Supertacular o Πασχάλης Παναγιωτίδης, ο οποίος έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του ως contributing editor σε θέματα design, μόδας και αρχιτεκτονικής αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να μοιραστεί μέσα από τις σελίδες ενός καινούργιου, "φρέσκου" website όλες εκείνες τις τάσεις, ιδέες και έργα που αποτελούν τροφή αλλά και πρόκληση για τις αισθήσεις μας.

Πάρε μια γεύση από Supertacular εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου