Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

The Weeknd - Montreal (video)


The Weeknd - Montreal (music video) from High5Collective on Vimeo.


Λοιπόν, έχουμε μια fucked up οικογένεια, όπου ο πατριός (θέλω να πιστεύω, γιατί θα μου πεις δεν γίνονται αυτά καθημερινά και με βιολογικούς γονείς, ναι θα σου πω, αλλά στην δική μου ερμηνεία προτιμώ να είναι πατριός) γουστάρει την έφηβη κόρη και εκτός αυτού τρώει σαν άξεστος. Μετά βλέπουμε την έφηβη σε ρόλο ξεκωλακίου να λικνίζεται για να φανεί προφανώς ότι η ανάρμοστη φαντασίωση του πατριού έχει μια βάση, αφού η μικρή είναι λιμπιστική. Ο μικρός γιος όμως είναι λίγο πυρομανής με τον τρόπο του και έτσι ένα βράδυ που η αδερφή του έχει βγει να κάνει μπάφους, βάζει φωτιά στον πατριό που έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ με το ποτό στο χέρι... από τη ζωή βγαλμένα όλα!

Lancelot - We Can Dance ( Goldroom remix)

Ο Goldroom μεγάλωσε στο Μασατσούτσετς και ο Lancelot στην Αυστραλία (φυσικά). Και αυτή είναι η μαγεία της μουσικής και η ευκολία της τεχνολογίας... γιατί είσαι εσύ φίλε μου στο Λος το Άντζελες και σου στέλνει ο Λάνσελοτ στο ντρόπμποξ σου το κομμάτι του και μπαμ εσύ το κάνεις δικό σου! Ο Goldroom να ξέρετε εσείς που κάνετε τα parties ότι θα είναι Ευρώπη Μάρτιο-Απρίλιο, οπότε να τον κλείσετε γιατί σίγουρα θα γίνει μεγάλος και τρανός και επειδή μου αρέσει και είναι και καλό παιδί!

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Ladyhawke - Black, White And Blue (The Big Pink remix)

 
Η Ladyhawke σε αυτό το single εκτός από τα φωνητικά έπαιξε κιθάρα, μπάσο και drums. Πραγματικά αξιοθαύμαστο. Το κομμάτι παραμένει αδιάφορο. Και το remix από τους The Big Pink δεν είναι και κανένα εμπνευσμένο, μην φανταστείς. Η Pip λοιπόν λέει ότι αυτό το album ήταν πολύ φορτισμένο γιατί πήγαιναν συνέχεια θαυμαστές της και την ρωτούσαν "Πότε θα βγαλεις κάτι καινούριο μωρή Ladyhawke;". Για να σου δώσω να καταλάβεις, πως οι μανάδες ρωτάνε (straight-gay είσαι δεν έχει σημασία) "Πότε θα παντρευτείς, πότε θα δω εγώ εγγόνια;". Αυτό. Και αυτή είχε πολύ άγχος λέει γιατί ήθελε να κάνει κάτι εξίσου καλό με το πρώτο της album. Γιαυτό ποτέ μην πιέζετε τον καλλιτέχνη να βγάλει οπωσδήποτε κάτι καινούριο, γιατί να τα αποτελέσματα. Και επίσης το καλό με αυτό το single είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα στη μάνα σου, γιατί οι άνθρωποι δεν πρέπει να πιέζονται να κάνουν κάτι αν δεν νοιώθουν από μόνοι τους την ανάγκη να το κάνουν.


Feist - The Bad In Each Other (video)Αυτό ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι από το album της "Metals". Είναι γυρισμένο στο Mexico και ξεκινάει με έναν άντρα που πάει κάπου με το αυτοκίνητο του να θάψει τον σκύλο του. Εμένα αυτή η εικόνα με συγκλονίζει, δηλαδή και ταινία να βλέπω, δεν 'πα να είναι το Ολοκαύτωμα, όταν σκοτώνεται ζώο, τρελαίνομαι με τη διαστροφή του σκηνοθέτη. Είναι μικρές παράλληλες ιστορίες ανθρώπων και είναι τόσο καλογυρισμένο που θα μπορούσε να είναι trailer ταινίας αν δεν έβλεπες την μούρη της Feist κάθε τόσο!

The 2 Bears: Work (St Etienne Remix)

 Say what? Και OMG και Come again...

Sneaky Soundsystem - Really Want To See You Again remixes

Πολύ πολύ καλά και τα τρία... αλλά τι τα θες; Ο καλός, καλό δεν έχει... Και σιγά μην γίνουν και κλασσικά, σιγά μην τα ακούς 5 χρόνια αργότερα και τα θυμάσαι! Όλα μάταια σου λέω... δεν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα...

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Aeroplane January 2012 mix
Tracklisting :
1. Pop & Eye - Give me a fight
2. Friendly Fires - Hurting ( C2 Instrumental Mix )
3. Great Weekend - That's the thing ( to do )
4. Chemistry - Funky People
5. Parallel Dance Ensemble - Shopping Cart ( Maxxi Soundsystem Remix )
6. Ruf Kutz #4 - 4 Ron
7. Miguel Migs - Close Your Eyes ( Deetron Dub )
8. Art Department - Tell me Why ( Brennan Green Remix )
9. Lula Circus - Fake Blood, True Wound
10. Classixx - A Fax From The Beach
11. Harmonious Thelonious - Trans Harmonic System

JMSN - Something (video)


JMSN - Something from JMSN on Vimeo.


Αφού το άκουσα τρεις φορές κατέληξα ότι μου αρέσει πολύ, θυμίζει κάπως The Weeknd... το video καλό θα ήταν να μην το δεις αν έχεις μόλις φάει! Αλλά αυτό που με ξετρέλλανε με αυτό το video (και με έκανε να ξεχάσω το αηδιαστικό κομμάτι με τον τύπο με το χταπόδι) είναι ότι επιτέλους μου έδωσε τις απαντήσεις που ψάχνω... ο τύπος έκανε ολόκληρο video explanation post και ουσιαστικά μου στέρησε την ευκαιρία να γράψω ένα σωρό εξυπνάδες προσπαθώντας να δώσω δικές μου ερμηνείες!

Something Video Explanation

This Song is about that something thats inside of us all the time that we try to fill with these superficial things. Physical pleasure, monetary pleasure and whatever else we want and think we need. It never fills that space in us. But we continue to do it over and over again hoping the next time we’ll get a different result.
“There’s something there inside me and it wont go away”
“From what I’ve lost, I’ve somehow found, things are only what you make them.”
Its up to us to find peace within ourselves which is as always easier said than done.
This video was a story of the battle inside of ourselves we face everyday.
The Boy represents the sinister side of me that wants to indulge in all of my juvenile desires.
The Girls, represent the Leads sinister side. I used two girls because women; I feel like, have to hold back twice as much. They’re expected to be responsible sex. 
They have double the expectations and pressure in the war of ones self, and what everyone’s perception of you is. Which matters to everyone. Even if they say it doesn’t.
The octopus represents ‘that something inside me’ that wont go away. Keeps pullin’ me in. Making me think I need what it has to offer. So I indulge.
The fish in the tub represents the girl soaking in her selfish desires. Theres a point where you do something so much it gets cloudy and you don’t realize you’re doing it as much. It becomes watered down and not that bad anymore. You get numb to the destructive behavior of yourself. Which is why the water turns white and cloudy and you cannot see the fish anymore.
The blood dripping out of the kids mouth is when we realize how much of a parasite these indulgences really are to our souls. These things that we try to fill our lives with. The dead ends that we want in our lives, that never ever seem to satisfy us. End up sucking our blood and control us.
When I’m pushing the girl under the water this represents the Baptism. The redness that flows out of her represents the thing inside of her. It’s a struggle but we can be cleaned of it. At least I hope so. I’m still working on it. The boy is laughing because he enjoys the struggle of hers. He loves pain. He feeds off seeing other people struggle. The dark side.
At the end of the baptism she returns to me. Freed of the demons that once haunted her.
But in the end we see that the girls are still there after all that. They’re just dormant and in the shadows waiting to strike again.
“Theres something there inside me and it wont go away”

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Blood Orange - Champagne Coast (Mike Simonetti remix)

 
Το Blood Orange είναι το σαγκουίνι φαντάζομαι, πολύ μου αρέσει το σαγκουίνι, το χρώμα του κυρίως. Μάλιστα είχαν γίνει έρευνες σε ποντίκια και έδειξαν ότι τα ποντίκια που κατανάλωναν σαγκουίνι (πόση διαστροφή μπορεί να έχει κάποιος για να δώσει σαγκουίνι σε ποντίκι) συσσώρευαν πολύ λιγότερο λίπος από ότι ποντίκια που κατανάλωναν κανονικό πορτοκάλι! Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι τα ποντίκια τρώνε εσπεριδοειδή, οπότε θα ήταν ένα μάτσο επιστήμονες που έπαιρναν αβέρτα επιδοτήσεις για χαζές έρευνες. Ο Blood Orange είναι ο Devonte Hynes και έχει γράψει μουσική για την Florence (τώρα μάλιστα θα είναι μαζί της στην περιοδεία), τον Theophilus London και την αδερφή της Beyonce. Ο Mike Simonetti είναι ο γνωστός Italians Do It Better, που σαραντάρισε πλέον και ζηλεύει τα νέα παιδιά που όλα τα βρίσκουν εύκολα στον υπολογιστή τους, ενώ αυτός έβρισκε μουσική ολομόναχος, χωρίς blogs και itunes... τι τα θες, εμείς έχουμε άλλες δυσκολίες Mike μου... α, ξέχασα, δεν είμαι νεό παιδί...


Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Lana Del Rey - Born To Die LP


Με έτρωγε κώλος, χέρι, τα πάντα να το ακούσουμε μαζί... ! Αυτή είναι η deluxe έκδοση που έχει επιπλέον τρία κομμάτια! Να δεις τι έχω πάθει τώρα με αυτό. Ενώ καταλαβαίνω ότι τα περισσότερα κομμάτια είναι νιαουρίσματα (και καμιά φορά ντεμέκ γρυλίσματα για να δείξει ότι είναι και άγριο γκομενάκι), γενικά μου άρεσε το album. Πέρα δηλαδή από τα κομμάτια που έχουν ήδη γίνει γνωστά και κόλλησαν σαν τσίχλα στο μαλλί, το album, σαν σύνολο ακούγεται πολύ ευχάριστα και σου κολλάνε και μελωδίες από τα υπόλοιπα κομμάτια που δεν είχες ακούσει. Γενικά δεν την συμπαθώ, όλο αυτό το στυλάκι δεν μου αρέσει, μου φαίνεται επιτηδευμένο. Μετά την εμφάνιση της στο SNL που έπεσαν όλοι να την φάνε γιατί δεν μπορούσε να σταθεί όρθια, δεν μπορούσε να τραγουδήσει, φαντάζομαι ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε, ένοιωσα άσχημα γιατί προφανώς είναι μια τύπισσα που την πέταξαν-πετάχτηκε στα βαθιά και από εκεί που δεν την ήξερε κανείς, ξαφνικά πρέπει να διαχειριστεί τον κάθε τρελλό που της λέει ότι θέλει να γλύψει τις πατούσες της και να κάνει τα μαλλιά της κομποσχοίνι. Βασικά, σιγά μην ένοιωσα άσχημα, απλά ασχολήθηκα ένα λεπτό παραπάνω και προσπάθησα να δώσω εξήγηση. Θα μπορούσα να μην το είχα κάνει και απλά να είχα φτιάξει ένα τοστ, αλλά το έκανα. Οπότε κατέληξα, φαντάζομαι, επειδή δεν μου έχει συμβεί ποτέ, ότι όταν κάποιος αρχίζει και σου δίνει πολύ σημασία εσύ αυτόματα αρχίζεις και του λες μαλακίες. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί το ότι είπε σε συνέντευξη ότι καμιά φορά ξαφνιάζεται με το εύρος της φωνής της και ότι πρέπει να χρησιμοποιεί και ο Lou Reed την ίδια τεχνική με εκείνη όταν δημιουργεί. Το καινούριο μου αγαπημένο είναι το Summertime Sadness... enjoy and buy the album!Και εντάξει, να σου πω και κάτι; Ακόμα και αν δεν το αγοράσεις, αλλά το κατεβάσεις παράνομα, να έχεις στο μυαλό σου ότι  η Lana θα είναι καλά από τις πωλήσεις και τα lives της για τα επόμενα 10 χρόνια, ενώ εμείς ακόμα θα έχουμε περικοπές.


Lana Del Rey - Born To Die LP by mrs Dalloway on Grooveshark

First Serve feat. De La Soul - Must be the music ( YUKSEK remix )

Και ρωτούσα τον Κυριάκο τις προάλλες "που να είναι αυτός ο Yuksek" ... δεν έπρεπε να κάνω την ερώτηση...

Must Be The Music ( Yuksek remix) by First Serve feat. De La Soul on Grooveshark

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Desire - Don't Call (video)Τρία χρόνια αφού κυκλοφόρησε, αυτό το υπερκομμάτι απέκτησε επιτέλους video. Γυρίστηκε τον Οκτώβριο στο Miami κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα, που σημαίνει ότι είναι γυρισμένο σε παραλία, ο ουρανός είναι μαύρος, τα μαλλιά της ανεμίζουν πολύ και το φόρεμα της σηκώνεται συχνά...

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

WhoMadeWho - Inside World (video)Μιλάμε ξανά για μια περίπτωση video που και πάλι δεν καταλαβαίνω. Ξεκινάμε με κορίτσια απροσδιορίστου ηλικίας να γδύνονται. Ok, μέχρι εδώ θα μπορούσε να είναι 50 Cent... μετά όμως βλέπεις ότι γδύνονται μπροστά σε μια επιτροπή-τύπου γερουνδιακών, οπότε αρχίζεις και ψιλοχαλιέσαι, γιατί οι γέροι άνθρωποι δεν πρέπει να βλεπουν τέτοια πράγματα. Μετά αυτές αρχίζουν να κινούνται ρυθμικά μέχρι που oh shit, εμφανίζονται δύο εύσωμοι μεσήλικες άντρες (με παρακολουθείς πόσο politically correct είμαι) και εκεί αρχίζεις να σιγουρεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά, τουλάχιστον αισθητικά. Μετά τα κορίτσια αρχίζουν να χαϊδεύουν ένα παλιό Ford και ένας σκύλος γλύφει την μούρη μιας από αυτές. Το video τελειώνει με έναν ηλικιωμένο κύριο να ρουφάει ένα οστρακοειδές. Αυτό.

Quakers & Mormons - New York Town ( The C90s remix)

Οι Quakers & Mormons υποψιάζομαι ότι είναι και γαμώ τα παιδιά, αφού τέτοιο όνομα πρέπει να έχεις humour για να το επιλέξεις, τα μαλλιά του ενός από τους δύο είναι τόσο υπέροχα περίεργα ( ε, κάνε ένα google search μη τυχόν πέσει το μάτι τους στο post και νομίσουν ότι τους κουσκουσάρω) και επίσης τα πραγματικά τους ονόματα είναι Maolo και Mancho! Α, ξέχασα να πω ότι κάνουν experimental hip hop! Πόσο τέλειο πραγματικά!

             Quakers & Mormons - New York Town (The C90s Remix) by TheC90s

Fabian - Do It

 This is how we do it!

             Fabian - Do It by iamFabian

The Magician - Magic Tape 19

 Να δω τι θα πρωτακούσω σήμερα...

             Magic Tape Nineteen by TheMagician

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Ladyhawke - Black, White and Blue


Περιμένοντας το δεύτερο της album "Anxiety" ας ακούσουμε τουλάχιστον το πρώτο της single "Black, White & Blue" της καλής μας της Pip (βγαίνει από το Philippa, που εμένα μου αρέσει πολύ σαν όνομα, θυμίζει κάπως μια ξανθιά, ψηλή γυναίκα με καμπύλες, αυστηρό κότσο και κόκκινο κραγιόν, οπότε δεν θα έλεγα ότι ταιριάζει και πολύ στην Ladyhawke, οπότε το Pip ίσως είναι καλύτερο...) .


Goldroom - Angeles


Καινούριο κομμάτι από Goldroom, θα μπορούσε να είναι εισαγωγή μιας αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 90, που δεν είναι κακό, εξαρτάται τέλος πάντων αν έβλεπες τηλεόραση το '90 και τι αναμνήσεις έχεις.  Μου αρέσει κάπως, μου φαίνεται καλοκαιρινό και το καλοκαίρι είναι τόσο όμορφο και μακρινό που το εξιδανικεύεις ρε παιδί μου τον χειμώνα... ξεχνάς τον καύσωνα, τα κουνούπια, τα εγκαύματα. Θεέ μου, πόσο σιχαίνομαι τα κουνούπια... το πιστεύεις ότι είδα ένα λίγο πριν; Έχουν γίνει εξωγήινα!

  Goldroom - Angeles by Goldroom

Oliver - Dirty Talk ( Wax Motif remix)

Ωραίο δεν είναι μωρε;


               Oliver - Dirty Talk (Wax Motif remix) **FREE DOWNLOAD** by Wax Motif

Hugg & Pepp - Sweet Rosie ( Jori Hulkkonen remix)


Οι Hugg & Pepp είναι ξαδέλφια και είναι πολύ καλή φάση, γιατί σκέψου το, είστε και συγγενείς, αλλά δεν τον έχεις φάει και στην μάπα ενώ μεγάλωνες μέσα στο σπίτι, οπότε τώρα που έχεις μεγαλώσει και θέλεις να κάνεις μουσική δεν έχεις θέματα μαζί του επειδή εσένα σε αγαπούσε περισσότερο η μάνα σου. Τα πραγματικά τους ονόματα είναι John και Jesper και τα ονόματα Hugg & Pepp τα διάλεξαν οι πατεράδες τους. Ο πατέρας του John ένα βράδυ πριν γεννηθεί ο γιος του, είδε στον ύπνο του ότι ο γιος του θα ονομαζόταν Hugge, αλλά εγώ φαντάζομαι ότι την επόμενη μέρα το είπε στην γυναίκα του, αυτή γέλασε δυνατά και του είπε να κόψει τις βλακείες και αν ήθελε να ανοίξει τα πόδια της για να βγει ο γιος της θα τον ονόμαζαν John (πιθανότατα να ήταν ο παιδικός της έρωτας). Ο πατέρας του Jespen τον έλεγε Pepponen και από εκεί βγήκε το Pepp. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι το Pepponen, αλλά κανένας από τους δυο πατεράδες δεν μου φαίνεται στα καλά του. Και το καλύτερο στο κρατάω για το τέλος: Αν άκουσες το κομμάτι και σκέφτηκες, ωραία φωνή έχει αυτή η γκόμενα, ξέχασε το dude, είναι ο καστράτος Robert Manos, που φαντάζομαι και ο πατέρας του τα ίδια με τους άλλους θα είναι.


           06 Sweet Rosie (Jori Hulkkonen Remix) by Turbo Recordings

We Have Band - Where Are Your People (video)


We Have Band - Where Are Your People? (Official... από naiverecords

Μα δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα videos... πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου αυτά τα videos... ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα για να κάνουν κάτι τέτοιo : a ritualistic sacrifice of the self image through their wax effigies. Σοβαρά δηλαδή τώρα... εγώ θα τους έκανα ένα πολύ καλύτερο και με λιγότερα χρήματα... και να σου πω και κάτι; Και τζάμπα θα τους το έκανα και πιο arty-farty θα ήταν...


Plastic Plates - Toys


Ο Plastic Plates αποφάσισε να κάνει δωράκι το παρακάτω παιχνίδι... εντάξει φθηνά του βγήκε, αλλά από το τίποτα... Σου το είπα ότι έρχεται στο επόμενο Bedazzler party στις 18 Φεβρουαρίου, ε; Ετοιμάσου μέχρι τότε, γιατί ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει την Katy Perry να ακούγεται, σίγουρα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα!

             Toys by PLASTiC PLATES

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Phil Collins - In the Air Tonight (Cosmo Black Remix)


Σαν να έχω την εικόνα σου: βλέπεις το post με τον Phil Collins και λες "Wtf woman! Phil Collins?"... Τον Phil Collins τον αγαπώ βαθιά με μια αγάπη ανιδιοτελή που ξεκίνησε από την πρώτη φορά που είδα video-photo του (αρχικά γιατί μοιάζει τρομερά με τον θείο μου τον Λάμπρο). Μου άρεσαν οι Genesis, μου άρεσε και μόνος του, μου αρέσει η φωνή του, μου αρέσει το σουλούπι του. Δεν με νοιάζει που με κοροϊδεύουν, αγαπάω και αδιαφορώ! Το remix αυτό, ανεξαρτήτως του αν σου αρέσει ο Phil Collins είναι πάρα πολύ καλό, ο Cosmo Black που είναι φυσικά Αυστραλός έδειξε μεγάλη αγάπη στον Phil και για αυτό και μόνο τον θεωρώ φίλο.

             Phil Collins - In the Air Tonight (Cosmo Black Remix) by Cosmo Black

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Eli Escobar - Work It EP


Το καινούριο EP του Eli Escobar "Work It" κυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου και είναι πραγματικά καλό, δεν θα σου έλεγα ποτέ ψέματα. Όλα τα έχει ο Eli... δικό του ήχο, σε ξεσηκώνει στα sets του (πόσο καλός ήταν στο party του Κορμοράνου) και φαίνεται και καλό παιδί. Κελεπούρι σωστό και αν θυμάμαι και καλά παντρεμένο... όχι πως έχει σημασία... αλλά κουβέντα κάνουμε ρε παιδί μου, ναι πες μας και κουτσομπόλες τώρα, ωωωχου! (Το Anniversary δεν σου θυμίζει λίγο το Hungry For The Power των Azari & III... κάπως, όχι; Καλά, μπορεί να είναι και ιδέα μου... not!)

               Eli Escobar - Work It (DD-012) by Dither Down

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Miike Snow - Paddling Out


Σίγουρα δεν είναι καλύτερο από το Devil's Work, αλλά είναι το καινούριο single των Miike Snow και νομίζω ότι είναι από τα λίγα albums που ανυπομονώ να ακούσω φέτος. Θα παίζουν και αυτοί στο Coachella φέτος... βασικά είναι λίγοι αυτοί που δεν θα παίξουν εκεί, δηλαδή -χτύπα ξύλο- αν συμβεί καμμία καταστροφή στα μπακστέιτζ εκεί, τελείωσε και η μουσική, κλείνουν τα μπλογκς και τι να λέμε τώρα, να το σκέφτομαι δεν θέλω... γιαυτό μην κάνεις κακές σκέψεις επειδή η καταραμένη η φτώχια σε κρατάει στην Ψαροκώσταινα και δεν μπορείς ούτε να πας να πουλήσεις φυστίκια στο Coachella, να σκέφτεσαι θετικά και να έχεις στο μυαλό σου ότι τώρα που μιλάμε έχει γυρίσει ο τροχός και πηδάνε κάτι φτωχοί, αλλά θα έρθει και η σειρά μας.


              Paddling Out by miikesnow

Mani - Bang Bang ( Penguin Prison remix)Ο Penguin Prison πήρε το κομμάτι του Γάλλου και το έκανε αγνώριστο... δηλαδή πραγματικά ο μόνος λόγος που σου ποστάρω και το video της original version είναι για να ακούσεις από που ξεκίνησε  ο τύπος... προσωπικά δεν νομίζω ότι ξεκίνησε από εκεί, απλά ήθελε να βγάλει ένα δικό του κομμάτι και πήρε τα φωνητικά του Mani (που είναι πολύ καλά ) και έβαλε και το bang bang they shot him down, he's dead!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Perfume Genius - 'Hood' (video)O Perfume Genius είναι ο Mike Handreas από το Seattle. To album 'Put Your Back N 2 It' κυκλοφορεί 20 Φεβρουαρίου. Στο video είναι τόσο γλυκός, έχει έναν μεγαλόσωμο κύριο να τον κρατάει αγκαλιά, να τον ντύνει, να τον χτενίζει και αν σου φαίνεται γνώριμος αυτός ο μεγαλόσωμος μα συνάμα καλόκαρδος κύριος, τότε βλέπεις πολλές gay τσόντες, γιατί πρόκειται για τον Arpad Miklos γνωστό porn star, του οποίου την δουλειά δεν γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι θα είναι καλός σε αυτό που κάνει γιατί θα το κάνει με μεράκι... Το κομμάτι είναι από αυτά που θα σου αρέσουν όσο περισσότερο τα ακούς και είναι κατάλληλο και για την ώρα και για τον καιρό και γενικά μην το συζητάς, κουτί σου έκατσε και τον σταυρό σου να κάνεις!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Kimbra - Two Way Street (Beni Remix)


Δεν το ήξερα ότι και ο Beni είναι Αυστραλός... αλλά τώρα τα ερωτήματα για την Αυστραλία είναι περισσότερα... η Kimbra είναι από την Νέα Ζηλανδία... καταλαβαίνεις τώρα, κοντοχωριανοί. Όλοι αυτοί από εκεί κάτω κάνουν κλίκες να μου το θυμηθείς και συνεργάζονται μεταξύ τους και έχουν σκοπό να κατακτήσουν τον υπόλοιπο πλανήτη, αλλά η Ευρώπη κάνει πως αντιστέκεται κάπως με το Βέλγιο, ενώ η Αμερική χάνει το παιχνίδι με την Lana... αλλά ποιός περίμενε και κάτι καλύτερο; (Και μόλις σκέφτηκα κάτι σατανικό... ο Gotye που συνεργάστηκε πέρισυ η Kimbra, είναι Βελγο-Αυστραλός, λογικά θα είναι ο πρωθυπουργός στη νέα τάξη πραγμάτων)

              Kimbra - Two Way Street - (Beni Remix) by listentobeni

Sébastien Tellier - Pépito Bleu (Official Music Video)Είναι ο Μεσσίας και θα μας οδηγήσει σε έναν κόσμο ονειρεμένο...

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Oliver - Audio Speedwagon - Part One


"In celebration of our new single "Dirty Talk" out now on Kitsuné we did a mix of some of our favorite obscure, lesser known disco/italo/funk tracks from the past and put them all together in a fun, fast-paced, mega-mix style. Not for the faint of heart, buckle up!" Αυτοί τα λένε, όχι εγώ...

               Audio Speedwagon - Part One by weareoliver

Storm Queen - Look Right Through (Aeroplane remix)


 Ξεκινάς από ένα τόσο καλό κομμάτι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο τραγικό ώστε να το καταστρέψεις. Είχαμε ακούσει του Dimitri From Paris που μου άρεσε πολύ, αλλά περίμενα πολύ αυτό του Aeroplane γιατί μαζί του -όπως και με τον Magician- έχω τα πάνω και τα κάτω μου. Περίμενα και το remix τους στους Rapture, αλλά ήταν "όχι καλό"... Μου αρέσει, το περιγράφουν ως a driving Nu-House remix with a knowing nod to Kraftwerk και εντάξει, αυτό είναι. Αισθάνομαι επίσης να σας πω ότι ανέλαβα χρέη διαχειρίστριας στην πολυκατοικία και έχω γενικά μια ανάγκη να τακτοποιώ καταστάσεις. Στα πλαίσια αυτής μου της ανάγκης λοιπόν σκέφτομαι να του στείλω ένα mail όπου θα του ζητώ να ρίξει νερό στο κρασί του και να τα ξαναβρεί με τον άλλο, γιατί αμαρτία είναι και τα δυο καλά παιδιά είναι και δεν θα έπρεπε να υπάρχει διχόνοια. Αυτά.

              Storm Queen - Look Right Through (Aeroplane Remix) by Defected Records

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Storm Queen - Look Right Through (Dimitri From Paris Erodiscomix) + video


Σοκ και δέος...

                 Storm Queen - Look Right Through (Dimitri From Paris Erodiscomix) by dfp

Θυμήσου και το video και να έχεις στο νου σου ότι περιμένουμε remixes από Aeroplane, Art Department, Jamie Jones, MK και φυσικά ολόκληρο του Dimitri From Paris...

Gomma All Stars feat. Peaches present Casablanca Reworks


 Σήμερα κυκλοφορεί το "Casablanca Reworks", όπου η Gomma πήρε τα αστέρια της (Moullinex, Telonius, Munk, The Phenomenal Handclap Band) τα ζευγάρωσε με την Peaches και μεταμόρφωσαν τέσσερα γνωστά κομμάτια που είχαν κυκλοφορήσει στην ιστορική Casablanca Records. Η Peaches είναι ιερή αγελάδα για μένα, δεν την αγγίζω και όταν κάποιος την αγγίζει αποστρέφω το βλέμμα αηδιασμένη με το θράσσος του κόσμου, οπότε δεν είμαι αντικειμενική...

            Gomma All Stars feat. Peaches present: Casablanca Reworks by Gomma

The Rapture - Sail Away remixes


Remixes του "Sail Away" των Rapture από Aeroplane, Cosmic Kids και Cut Copy. Περίμενα κάτι καλύτερο από τον Aeroplane, αλλά κάποιος μου είπε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε τις στιγμές μας και να μην έχω παράλογες απαιτήσεις από τους ανθρώπους και μάλλον έχει δίκιο. Νομίζω των Cut Copy μου αρέσει περισσότερο από τα τρία, μιας και το remix των Cosmic Kids δεν ήθελα καν να το ακούσω ολόκληρο (γιατί εντάξει, άνθρωποι είμαστε όλοι και έχουμε τις στιγμές μας, αλλά αυτοί είναι δύο άνθρωποι και είχαν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν καλή στιγμή).

            The Rapture - Sail Away - Remixes by DFA Records

Foster The People - I Would Do Anything For You (Strange Talk Remix)

 
Οι Foster The People είχαν το 2011 ένα από τα καλύτερα albums, είναι υποψήφιοι για δυο Grammy και εκτός από αυτά είναι και όμορφα αγόρια. Οι Strange Talk είναι από την Αυστραλία φυσικά και καμιά φορά σκέφτομαι ασιχτίρ πια με την κρίση και όλα αυτά, θα τα παρατήσω όλα και θα πάω Αυστραλία που έχει και τα πιο επικίνδυνα είδη τσούχτρας, παρθένα μέρη που δεν έχει πατήσει ακόμα άνθρωπος, ιθαγενείς που δεν έχουν iphone και γαμάτη μουσική σκηνή. Τι κι αν έχουν λίγο περίεργη προφορά και οι άντρες είναι κάπως ξανθομπούμπουρες, το θέμα είναι ότι περπατάς στο δρόμο και πέφτεις πάνω σε συγκροτήματα και σε Έλληνες ρε αδερφέ. Το remix απροπό είναι πολύ καλό, σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα, για σένα μπορεί να είναι μπαρούφα, αλλά άκουσε το ρε παιδί μου και το απορρίπτεις μετά!

             Foster The People - I Would Do Anything For You (Strange Talk Remix) by Strange Talk

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

The Kills - The Last Goodbye (video)Οι The Kills για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια τους, ανέθεσαν την σκηνοθεσία στην προτεινόμενη για Oscar (δεν ξέρω καν για τι και που και πότε) Samantha Morton (δεν την ξέρω καν)... σιγά την σκηνοθεσία, τους έβαλε μπροστά σε μια κάμερα σε έναν φωτογραφικό θάλαμο να κάνουν γκριμάτσες (η Alisson Mosshart βέβαια εδώ μοιάζει κάπως με την Helena Bonham Carter στο πολύ πολύ αναμαλλιασμένο της όμως)... εγώ νομίζω ότι καλύτερα θα γιόρταζαν τα δέκα τους χρόνια με μια πολύ μεγάλη τούρτα σε σχήμα δέκα. Το κομμάτι είναι απίστευτα καλό, αλλά τέτοια σκηνοθεσία να τη βράσω, σου έκανα και εγώ τέτοια video ένα σωρό... επίσης ενός λεπτού σιγή για την τσατσάρα που χρησιμοποιήθηκε για να ξαστεί αυτό το μαλλί!

Justice - Canon ( Tiga remix)


Αυτό που νομίζω θα έπρεπε να γίνει, είναι να παραδεχτούμε και να αποδεχτούμε επιτέλους ότι το album των Justice είναι κακό και να προσποιούμαστε ότι δεν  βγήκε ποτέ, που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βγούνε και remixes γιατί λογικά όταν ξεκινάς από κάτι κακό, είναι δύσκολη η δουλειά σου και ότι έχουμε ακούσει ακόμα και από ανθρώπους που την ιδρώνουν την φανέλα όταν κάνουν το remixing είναι φασαρία. Ευχαριστώ πολύ, θα κάτσω απλά εδώ στην γωνία και θα σκέφτομαι άσχημα πράγματα και δεν θα σας ενοχλήσω άλλο. Ένα κομμάτι μου βέβαια που συμπαθεί τον Tiga λέει ότι αν το ακούσεις δυνατά θα σου αρέσει, αλλά το άλλο μου κομμάτι λέει όχι.

      Justice — Canon (Tiga Remix) by TIGA

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Austra - Spellwork (video)New Austra video for 'Spellwork' from their debut album Feel It Break, out now on Domino. Directed by Yelena Yemchuk.
Κοκκινοσκουφίτσες μάγισσες που μετά γίνονται μαυροφορούσες και χορεύουν σε δάσος μέσα σε καπνούς σαν αυτούς που σου πετάνε στο Λάμδα και κάνεις εσύ ότι χάνεσαι και βυθίζεσαι, ένα μαύρο άλογο και η ξανθιά να χορεύει κάπως άτσαλα αν με ρωτάς , μετά η ξανθιά βουτάει το κεφάλι της σε έναν κουβά με νερό - το έκανα κι εγώ όταν ήμουν μικρή και με έπαιρναν με το ζόρι οι γονείς μου στο εξοχικό, αλλά εγώ μάλλον προσπαθούσα να αυτοκτονήσω από βαρεμάρα έτσι, δεν τα κατάφερα προφανώς, αλλά η ξανθιά μάλλον τα κατάφερε γιατί την μεταφέρει ένας μαυροφορεμένος με λουλούδια στη μούρη του, μετά κάτι γκόμενες με άσπρα σκουφάκια και η ξανθιά τρώνε ηδονικά καρπούζι χωρίς να τις νοιάζει που φοράνε λευκά και θα γίνουν χάλια. Αυτό. Δεν το έχω με τους συμβολισμούς καθόλου όμως.

Shindu - All In My Fridge (Pharao Black Magic Remix)


Είναι δυο αγόρια και ένα κόριτσι (η Chibi, που απλά τρελλαίνομαι για το όνομα της) έκαναν το μπαμ πέρισυ με το "Happy House" που για να λέμε και την αλήθεια απο mixtape του Magician πετάχτηκε και αυτό, τι σου είναι και αυτός ο Magician ρε παιδί μου καθορίζει τον ήχο, ότι και να λέω, όσες βλακείες remixes και αν έχει κάνει τελευταία. Οι Shindu λοιπόν κυκλοφορούν EP στις 20 Ιανουαρίου με την γερμανική Kiez Beats (ενώ το προηγούμενο είχε κυκλοφορήσει με την Kitsune, σύρε γύρευε τι έγινε και άλλαξαν εταιρεία), που θα λέγεται "All In My Fridge" και θα έχει εκτός από τα original και club edits και αλλα έξι remixes. Τώρα έχουμε το Pharao Black Magic remix που εντάξει, δεν λες ότι είναι και το καλύτερο που έχεις ακούσει, αλλά δεν λες ότι είναι και κακό και επίσης ποιός επιλέγει τέτοιο όνομα! Μπορείς να ακούσεις το minimix για να πάρεις γεύση από τα υπόλοιπα που νομίζω μου ακούστηκαν καλύτερα! Α, επίσης μπορείς να το κατεβάσεις... αν θέλεις!

               Shindu - All In My Fridge (Pharao Black Magic Remix) by Shindu

The Golden Filter - Age of Consent (New Order cover)


Το περιοδικό MOJO μάζεψε κόσμο (Biosphere, Fujiya & Miyagi, Walls, the Golden Filter, Errors κ.α) να κάνει covers κομματιών των New Order. Μου άρεσε το cover του "Age Of Consent" από Golden Filter... γενικά μου αρέσουν οι Golden Filter γιατί θα μπορούσαν να είναι Σκανδιναβοί (δεν είναι όμως, είναι Αμερικάνοι, βέβαια η τραγουδίστρια γεννήθηκε Αυστραλία) , μου φαίνονται δηλαδή κάπως spooky και μου αρέσει πολύ να ακούω την μουσική τους όπως μου αρέσει να βλέπω το Paranormal Activity, που ξέρω ρε παιδί μου ότι θα ψιλοτρομάξω, αλλά δεν με νοιάζει γιατί το κάνω για το feeling... άλλοι βλέπουν τσόντες, εγώ προτιμώ να ακούω Golden Filter...

Age Of Consent by The Golden Filter on Grooveshark

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

The C90s January Chart Mix      January Chart Mix by TheC90s
Todd Terje - Inspector Norse
Rodion - Discoteca Romana (The C90s Remix)
Friendly Fires - Hurting (Tensnake Remix)
OTP Party Breaks #6 - Machines (Jacques Renault Edit)
The Swiss - Double Or Nothing
Punks Jump Up - Get Down (Zero Cash Remix)
Oliver - Dirty Talk (Punks Jump Up Remix)
Parallel Dance Ensemble - Shopping Cart (Maxxi Soundsys tem Remix)
Tornado Wallace - Insect Overlords
Klic - Disco Music
MAM - Modern Heat
Telephones - The Ocean, The Sand, The Lorenzo
Stars on 33 - LUV
Pete Herbert & Golden Fleece - The Bells of Hackney
Psychemagik - Boogie Drome
Phenomenal Handclap Band - Give

Lana del Rey - Born to Die (Gucci Vump remix)


Οι Gucci Vump είναι ο Brodinski και ο Guillaume Briere και περίμενα αυτό το remix πολύ καιρό και καλά έκανα γιατί είναι πολύ πολύ καλό, εμένα δηλαδή μου αρέσει, εσένα μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου και να προτιμάς το original, αλλά τότε να κάνεις το δικό σου blog και να ποστάρεις μόνο το original... Τα σπάει φίλε μου...

Born To Die (Gucci Vump remix) by Lana Del Rey on Grooveshark


Nero - Reaching out (Fred Falke remix)


Νομίζω ότι το χάνει... ή έχει καιρό που το έχει χάσει... καγκουρίζει... και Guettίζει... αν και ίσως είναι συνώνυμα αυτά... βέβαια ίσως είναι επίτηδες κακός για να κάνει ξαφνικά κάτι πολύ πολύ καλό και να μας ξαφνιάσει, χωρίς όμως να νοιώθει την πίεση ότι πρέπει να βγάλει κάτι πραγματικά καλό, όπως έπαθε ο Kurt ο Cobain και πήγε και αυτοκτόνησε στα νιάτα του επάνω, τα θυμάμαι και χάλια γίνομαι...

  Reaching Out (Fred Falke remix) by Fred Falke

ATTAR! M!X #2


Μου αρέσει ο Renaud... και μου αρέσει που ενώ έγινε ATTAR! άφησε τον Andy να λέγεται Mustang... πως χωρίζεις ρε παιδί μου και είσαι τόσο large που λες στον άλλο, μείνε εσύ στο σπίτι, θα φύγω εγώ... ε, το ίδιο είναι μην νομίζεις.... βέβαια άσχημο πράγμα ο χωρισμός όπως και να έχει, μακάρι να τα ξαναβρούνε... αλλά που ξέρεις, μπορεί και να είναι για καλό, πως χώρισε ας πούμε ο Magician με τον Aeroplane και τώρα κάθε μήνα περιμένουμε δυο mixtapes...

   ATTAR! M!X #2 by ATTAR!

PLAYLIST:
Nteibint : Morning Breeze (ATTAR! Remix)
Parallel Dance Ensemble : Shopping Cart (Maxxi Soundsystem Remix)
Native Underground : Push 4 Love (Runaway Remix)
Friendly Fires : Hurting (Tensnake Remix)
Superfunk : Lucky Star (Solomun Remix)
Pachanga Boys : Time
Citizens : Reptile (ATTAR! Remix)
Todd Terje : Inspector Norse
Tiga : Love Don't Dance Here Anymore (My tribute to Libertine Supersport)

Todd Terje - Inspector Norse

Εγώ με αυτόν δεν τρελλαίνομαι, μερικές φορες μου θυμίζει αυτή τη μουσική που σου βάζουν σε αυτά τα μοντέρνα τα μαγαζιά με ρούχα για να μπερδεύεσαι τάχαμου και να αγοράζεις περισσότερα trendy ρούχα και στο τέλος φεύγεις από εκεί με έξι σακούλες με καρώ και δεν ξέρεις που να το βάλεις τόσο καρώ, τώρα βέβαια που θα ανεξαρτητοποιηθεί και η Σκωτία θα μπορούσαμε να πάμε μια βόλτα να στηρίξουμε την οικονομία τους, γιατί εμείς εδώ τα έχουμε λύσει τα προβλήματα μας, τέλος πάντων...

       TODD TERJE - Inspector Norse by toddterje

Billie Ray Martin - Ode To Billie Joe


Πάρε μωρή τις συνταγές της Χρύσας Παραδείση (ζει, δεν ξέρω, την αγαπώ πάντως), απλά βάλε την φωνή σου να λέει για αυγά και αλεύρια και πάλι θεάρα θα είσαι...


                   Ode to Billy Joe by Billie Ray Martin

Friendly Fires - Hurting (Carl Craig extended edit)


Οι Friendly Fires ήταν για μένα φέτος απογοήτευση (εντάξει, βαριά κουβέντα, αλλά έτσι είμαι εγώ, άδικη σαν τη ζωή). Προφανώς για να επανορθώσουν,  κυκλοφορούν τα remixes σήμερα από Tensnake, Tiga, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Benoit & Sergio και Tim Green μαζί με ένα remix του Hurting που δεν εχουμε ακούσει μέχρι τώρα από Carl Craig (που ο Κυριάκος λέει ότι είναι ύμνος, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι του Tensnake είναι μη σου πω και δέκα φορές καλύτερο). Άκουσε το και πες μου...

Hurting (Carl Craig remix) by Friendly Fires on Grooveshark

Αν θέλεις να τα ακούσεις όλα, μπορείς να το κάνεις εδώ και να δεις πόσο δίκιο έχω με το remix του Tensnake και μόνος σου...

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Trust - BulbformΗ drummer των Austra Maya Postepski και ο φίλος της Robert Alfons (δεν ξέρω αν είναι γκόμενος, φίλο πάντως τον λέει... βέβαια και εγώ στην μάνα μου όλους τους γκόμενους φίλους τους έλεγα... βέβαια μπορεί να είναι gay και να είναι πράγματι φίλοι, ή να είναι straight και να είναι φίλοι -οπότε λογικά θα είναι άσχημος, γιατί εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν πολυπιστεύω στην φιλία straight άντρα- straight γυναίκας, αν και έχω δυο πολύ καλούς straight φίλους, που δεν είναι καθόλου άσχημοι, αλλά αυτοί δεν πιάνονται γιατί τους ξέρω από τα 8 μου), τέλος πάντων, αυτοί οι δυο λοιπόν φτιάξανε τους Trust. Μακάρι πάντως να μην είναι γκόμενοι, γιατί αν χωρίσουν λογικά θα διαλυθούν και οι Trust...
Το video πάντως δεν είναι και κανένα αριστούργημα, το κομμάτι όμως είναι πολύ καλό!

Memory Tapes 'Trance Sisters' (video)

John Talabot feat. Pional - So will be now...


Πάρε γεύση από το album "ƒin" που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο από Permanent Vacations.
           
                          So will be now... (feat. Pional) by John Talabot

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Jessica 6 feat. Antony Hegarty - Prisoner of Love (ELIOT's 1987 Mix)Και τον παίρνει που λες η Nomi τον ELIOT (EL!OT, d:tek τόσα ονόματα ένας άνθρωπος έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά με δαύτον) και θα τον πάει εδώ κι εκεί στις Ευρώπες και στις Αμερικές να κάνουνε λέει τουρνέ, τον έβαλε και στους Jessica 6 και απέμεινα εγώ εδώ να τραγουδώ μονάχη το "Τι της έχεις βρει" της Κοκκίνου με μεγάλο σπαραγμό και παράπονο!

The 2 Bears - Time In Mind

Εμένα αυτό το καινούριο track από τους 2 Bears ( Joe Goddard + Raf Daddy ) από το album "Be Strong" που θα κυκλοφορήσει από την DFA 31 Ιανουαρίου, δεν μου αρέσει, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσουν καλύτερα και τέλος πάντων τζάμπα σου το δίνουν, αν θέλεις κατέβασε το εδώ , αν θέλεις όχι, η ζωή είναι δική σου, την κάνεις ότι θέλεις... 


Time In Mind by The 2 Bears on Grooveshark

Lana del Ray - This Is What Makes Us Girls


Λοιπόν... για να τελειώνω με δαύτη! Ο μόνος λόγος που ανεβάζω το κομμάτι είναι γιατί σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι Brittney Spears... Φαντάσου την Lana σαν εκείνα τα αποσμητικά που ψεκάζουν όταν περνάς από μπροστά τους... μετά από λίγο όμως φεύγει όλο αυτό το ευχάριστο και απλά βαριέσαι να ξαναπεράσεις από εκεί! Το Video Games ήταν από τα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς, αλλά οτιδήποτε μετά από αυτό ήταν μέτριο και επιτηδευμένο. Όλη αυτή η φασαρία και η προβολή της ως gangstanancysinatramyass την στιγμή που πριν από δυο χρόνια έκανε κρα να φωτογραφηθεί με την Miley Cyrus, τα fuck you hard in the pouring rain που έγινε kiss you hard "για να μην προκαλέσει"-α μωρή και τα let's get high με την χαρακτηριστική κίνηση των κρινοδάκτυλων είναι κουραστικά. Πιθανότατα να την συμπαθούσα περισσότερο αν δεν είχα διαβάσει ποτέ συνεντεύξεις της. Αυτά...

This Is What Makes Us Girls by Lana Del Rey on Grooveshark


We Have Band - Watertight                    Watertight by We Have Band

The Good Natured - Video Voyeur (NO CEREMONY///Remix)


Ξυπνήστε και κάντε rollers, τρέξτε κανένα χιλιόμετρο... or not!

Τούτο εδώ θα μπορούσε να είναι και Weeknd, όχι;

                         The Good Natured - Video Voyeur (NO CEREMONY///Remix) by CPR Agency

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Clock Opera - Once And For All (video)

The 2 Bears: Work + remixes
                                                                                                              The 2 Bears: Work by The 2 Bears

Drop Out Orchestra Mix Session January 2012                              Mix Session January 2012 by Drop Out Orchestra

 01. The Players Union - Stiff Richard
02. How Deep Is The Clash
03. Dato - Bangkok (Dub)
04. Flash Atkins - Test One (DOO Edit)
05. unknown
06. Roy Ayers - Don't Stop The Feeling (Avanti Rework)
07. Drop Out Orchestra - untitled
08. Giorgio Moroder - E=MC2 (Klein & MBO Remix)
09. Bros - When Will I Be Famous (Drop Out Orchestra Rework)
10. Groove Is In The Tart (Drop Out Orchestra Rework)
11. unknown
12. Tyson - Die On The Dancefloor (Wayving Remix)
13. Novika - Miss Mood (Seb Skalski Remix)

Best of Aeroplane's 2011 Soundcloud Mixes                            Best of Aeroplane's 2011 Soundcloud Mixes by Aeroplane (Official)

Oliver - Dirty Talk (Punks Jump Up MBO mix)                             Oliver - Dirty Talk (Punks Jump Up MBO mix) by Punks Jump Up